naar top button

10 t/m 14 september Utrecht: 50Plusbeurs wordt Be!eef

In september staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van de 50-plussers. Dit keer met een nieuwe naam: Be!eef later is nu! Ook de KBO is van de partij met een stand. Bovendien mogen we dit jaar een aantal presentaties verzorgen.


Maar er is natuurlijk nog veel meer te beleven. Zo zullen er ook in de nieuwe opzet ruim 200 standhouders zijn, waaronder dus de KBO’s vanuit het samenwerkingsverband Senioren Netwerk Nederland. Op het centrale podium treden elke dag artiesten op, zoals Karin Bloemen, George Baker en Edsilia Rombley. Er is ook een uitgebreid programma van presentaties en workshops. Alle reden dus om Be!eef te bezoeken. Voor de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten.


Hoge korting voor KBO-leden!


Dankzij de samenwerking van KBO met de beursorganisatie is het voor onze leden dit jaar extra aantrekkelijk om dit evenement te bezoeken. Niet alleen vanwege het grote aantal stands, presentaties en entertainment, maar ook vanwege de korting die Be!eef biedt voor KBO-leden.


Wie vóór 11 juli tickets koopt, betaalt niet de reguliere prijs van €25,- en ook niet de prijs met korting van €22,50, maar slechts €10,- (excl. 1 euro administratiekosten)

Klik hier om uw kaarten alvast te bestellen

Voeg na het invoeren van het aantal tickets meteen de kortingscode ONS30B toe. U ziet dan dat de prijs wordt aangepast. We ontmoeten u graag op Be!eef Later en Nu!


Klik hier voor het programma
Klik hier voor praktische informatie